Cvijićeva ide u Budućnost

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 05:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijićeva ide u Budućnost

Pivotmen reprezentacije Srbije, Dragana Cvijić se uspešno oporavlja od operacije kolena, ali ni to nije sprečilo mnoge evropske klubove da pošalju primamljive ponude na njenu adresu.

Interesovanje su pokazale ekipe iz Danske, Španije, Rumunije i Mađarske, ali se u trku uključila i Budućnost, sa kojom je Cvijićeva brzo postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dogovor.
Tačno je, sve detalje smo utanačili, ponuda Podgoričanki je bila najbolje i ostalo je samo da potpišem ugovor – objašnjava Dragana Cvijić. – Pored toga, Budućnost je obezbedila plasman u polufinale Lige šampiona, taj uspeh očekujem da ponovi i sledeće godine, a trofeji su moji izazovi.
Šta je sa Krimom, želeo je da vas zadrži po svaku cenu?
Želeo je, ali je ponuda neprihvatljiva. Uslovi mi nisu odgovarali, ali se ljudi iz kluba i dalje trude da me zadrže...
Za kraj, srećan rođendan i koji je po redu?
Hvala, hvala puno. Ih ne bih da otkrivam godine, ali pošto sam mlada, reći ću vam, napunila sam 21.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.