Čuvajte decu, šutira Jaja Ture: Vezista Sitija loptom pogodio devojčicu u glavu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvajte decu, šutira Jaja Ture: Vezista Sitija loptom pogodio devojčicu u glavu (VIDEO)

Nokaut mlade simpatizerke Kvins Park Rendžersa

Jaja Ture ima jedan od najjačih i najboljih šuteva u Premijer ligi, ali mu nije išlo protiv KPR-a, mada  verovatno samo u ovoj utakmici navijačima protivničke ekipe nije bilo drago što je vezista bio neprecizan jer je pogodio devojčicu na tribini u glavu.

Fudbaler iz Obale Slonovače je oprobao udarac levom nogom, a lopta je nokautirala mladu simpatizerku Kvins Park Rendžersa. Prosto je neverovatno da niko oko nje nije pokušao da je zaštiti.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) LEP GEST: Ture pogodio devojčicu loptom u glavu, pa se iskupio poklonom

Izvor: Kurir, 09.Nov.2014, 12:25

Fudbaler Mančester sitija pokazao je svoju veličinu, a sa devojčicom je na kraju sve bilo u redu..Mančester siti je ponovo izgubio bodove u trci za titulu odigravši 2:2 na gostovanju ekipi KPR-a...Jedan od najzapaženijih ponovo je bio Jaja Ture koji nije uspeo da ponovo postigne pogodak, ali je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.