Ćurčić posle žreba: Dobili smo evropskog prvaka, najtežeg mogućeg protivnika

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić posle žreba: Dobili smo evropskog prvaka, najtežeg mogućeg protivnika

Žreb u Nionu dodelio je reprezentaciji Srbije jednog od najtežih rivala u baražu za odlazak na prvenstvo Evrope koje će se sredinom naredne godine održati u Češkoj - Španiju.

Selektor Orlića Radovan Ćurčić veruje da žreb nije mogao da nam postavi veći izazov.

„Dobili smo evropskog prvaka. To je najteži mogući protivnik koga smo mogli da izvučemo. Pred sobom imamo dve utakmice i niko ne može reći da nas lako može pobediti. Navikli smo da idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << težim putem“, bila je prva reakcija selektora Ćurčića nakon žrebanja.

Selektor Srbije smatra da će predstojeći dueli protiv Španije biti veliki izazov i privilegija da se odmeri snaga sa evropskim prvakom, trenutno možda najboljom reprezenacijom u Evropi, pa i svetu.

Prvi meč će se igrati u Srbiji, a iako je u pitanju mlada reprezentacija Španije, u našu zemlju će doputovati svetski poznati fudbaleri, toliko je moćna Furija.

(FOTO: MNpress)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.