Ćurčić: Pokazali smo karakter

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: Pokazali smo karakter

Selektor Srbije, Radovan Ćurčić bio je zadovoljan posle pobede u Gornjem Milanovcu:
(FOTO: D. Žarković)
Imali smo teška prethodna četiri dana da se pripremimo posle poraza na Kipru. Ova ekipa je pokazala karakter. Nismo imali dobru kontrolu lopte, bili smo pod pritiskom da moramo ovu utakmicu da dobijemo i uspeli smo u toj nameri. Ostvarili smo pobedu od 3:1 i posle pobede Italije nad Belgijom ostali smo u igri. U novembru nas očekuju dva najteža ispita, protiv Belgije i Italije, gde se nadam punim tribinama u Gornjem Milanovcu – istakao je selektor Ćurčić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ćurčić: Pokazali smo karakter

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2013, 13:21

. . . Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je njegova ekipa. pokazala karakter pošto je pobedila Severnu Irsku iako je igrala pod pritiskom. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.