Ćurčić: Pobeda je najbitnija

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2012, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: Pobeda je najbitnija

Radovan Ćurčić, v.d. selektora reprezentacije Srbije istakao je posle meča sa Jermenima da je zadovoljan rezultatom, ali da je igra mogla da bude bolja.
- U ovom trenutku nam je jedan dobar rezultat bio preko potreban i mislim da se to osetilo u igri naše reprezentacije, jer smo ušli u meč sa određenom dozom pritiska. Samo nam je pobeda nedostajala da bi vratili poljuljano samopouzdanje, jer je poznato da u poslednje četiri utakmice nismo napravili dobar rezultat. U prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << poluvremenu bili smo dosta angažovani, nismo ni očekivali da ćemo biti na jednom vrhunskom nivou, ali ono što smo pripremali i želeli uspeli smo u tom prvom poluvremenu da uradimo – rekao je Radovan Ćurčić, v.d. selektora Srbije.
U nastavku utakmice, naročito na početku drugog poluvremena usledio je veliki pad u igri.
- Drugo poluvreme dosta slabije. Ušli smo u taj deo igre sa željom da u prvih 15. minuta igre jakim ritmom nametnemo inicijativu. Ipak čini mi se da smo onda malo usporili, što je protivnik koristio pa su nam Jermeni dobro zapretili u nekoliko situacija. Vidljivo je da su igrači dosta umorni, morali smo bolje fizički da izgledamo, ali šta je tu je. Pobeda je u ovom trenutku najbitnija – zaključio je selektor Srbije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ćurčić: Pobeda je najbitnija

Izvor: Utakmica.rs, 28.Feb.2012

Radovan Ćurčić, v.d. selektora reprezentacije Srbije istakao je posle meča sa Jermenima da je zadovoljan rezultatom, ali da je igra mogla da bude bolja. - U ovom trenutku nam je jedan dobar rezultat bio preko potreban i mislim da se to osetilo u igri naše...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.