Ćurčić: Ne smemo da strahujemo, moramo da odreagujemo i pobedimo Severnu Irsku

Izvor: Blic, 14.Okt.2013, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: Ne smemo da strahujemo, moramo da odreagujemo i pobedimo Severnu Irsku

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da ekipa u meču sa Severnom Irskom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope mora da pokaže potpuno drugačije lice nego prošle nedelje na Kipru.

"Nema kukanja, moramo da uradimo sve što je do nas da odreagujemo na najbolji način na situaciju u kojoj smo se, moglo bi se reći, našli pomalo neočekivano. Obavili smo dosta razgovora, ubeđen sam da će odnos prema igri biti maksimalan. Jako je važno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da igrači ne osete strah", rekao je Ćurčić.

Kadrovska situacija popravljena je naknadnim priključenjem Miloša Jojića, koji je prvi meč propustio zbog učešća u A timu odnosno Lazara Ćirkovića, prvotimca Rada.

"Reč je o igračima koji su bili deo ove reprezentacije, tako da nismo imali problem oko njihove adaptacije. Očekuje nas svakako težak meč. Irski fudbaleri su odgovorni, organizovani i ritam ne menjaju od prvog do 90. minuta. Ono što je primetno u njihovoj igri, nemaju psihološki pritisak zbog rezultata. Svesni su da bi teško do pozicija koje vode u baraž i kad si opušten i ne misliš na rezultat, sve ti je lakše", dodao je Ćurčić.

Selekcija Srbije trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli Devete grupe sa samo tri osvojena boda. Naredni meč između Srbije i Severne Irske igra se u utorak od 18 sati na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ćurčić: Ne smemo da strahujemo, moramo da odreagujemo i pobedimo Severnu Irsku

Izvor: Dzungla.org, 14.Okt.2013

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da ekipa u meču sa Severnom Irskom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope mora da pokaže potpuno drugačije lice nego prošle nedelje na Kipru.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.