Ćurčić: Možemo da računamo na mlade igrače

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Feb.2012, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: Možemo da računamo na mlade igrače

Bez obzira na remi i nekoliko propuštenih prilika, Radovan Ćurčić v.d. selektora reprezentacije Srbije, nije bio nezadovoljan posle utakmice sa Kipranima.
Napredak je evidentan, međutim, očigledno je manjak vremena za uigravanje uticao da se Orlovi u nekim situacijama na terenu ne razumeju.
Posle dosta teških uslova koje smo imali, mislim na dve utakmice i malo vremena za rad, smatram da smo taktički bili dosta dobri protiv Kiprana. Možemo da računamo na ove mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igrače i to se videlo – rekao je Radovan Ćurčić.
Zbog čega je Branislav Ivanović igrao obe utakmice od prvog do poslednjeg minuta?
Imali smo problema sa Kačarom koji je veče pred meč dobio povišenu temperaturu. Branislav Ivanović se osećao najbolje i odlučio sam da on odigra ceo meč. Poslednja linija je zaista bila dosta dobra, nismo primili gol u dve utakmice i to nije mala stvar. Napred nismo bili baš uigrani, ali i to se da popraviti. Mislim da će ove dve provere biti od koristi novom selektoru – zaključio je Ćurčić. 

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ćurčić: Možemo da računamo na mlade igrače

Izvor: Utakmica.rs, 29.Feb.2012

Bez obzira na remi i nekoliko propuštenih prilika, Radovan Ćurčić v.d. selektora reprezentacije Srbije, nije bio nezadovoljan posle utakmice sa Kipranima. Napredak je evidentan, međutim, očigledno je manjak vremena za uigravanje uticao da se Orlovi u nekim...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.