Izvor: FudbalSrbija.net, 04.Jan.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čupić:“Na proleće potvrda dobrih rezultata“

04.01.2015. izvor-ofkbeograd.co.rs,foto:uefa.com
Najbolji debitant u ovoj sezoni u redovima OFK Beograda,golman Stefan Čupić,svestan je da na proleće sledi novo dokazivanje i potvrda dobrih rezultata koje je postigla njegova ekipa,kao i on sam:
„Nagrada je velika satisfakcija za moj rad u predhodnoj polusezoni. Jesen 2014-e godine je bila veoma uspešna i napravili smo lep rezultat, ali koji moramo da opravdamo u 2015-oj godini. Mislim da je ova ekipa kadra za takav cilj i da je spremna da ga ostvari.Moj cilj, kada je klub u pitanju je da udjemo u borbu za Evropu, a korak po korak, ako budem išao i uz dobre partije i dobre odbrane, nadam se i dresu sa državnim grbom”-izjavio je Čupić za klupski sajt a prenosi fudbalsrbija.net.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.