Čuo sam da Fetel želi da vozi ponovo

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 16:40

"Čuo sam da Fetel želi da vozi ponovo"

Sebastijan Fetel bi mogao da se vrati takmičenju u Formuli 1.

Bivši svetski šampion, koji se povukao pre dve godine posle dve godine saradnje sa Aston Martinom, razmišlja da opet sedne u bolid.

I to kao mogući naslednik Luisa Hamiltona u ekipi Mercedesa, od sledeće sezone, mada ima i drugih opcija.

Ralf Šumaher je u izjavi za Skaj Sports otkrio da njegov sunarodnik želi da opet vozi.

"Čuo sam da Sebastijan Fetel želi da vozi ponovo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Naravno, ta razlika između timova mora da se smanji. Videli ste šta se sve desilo na tržištu posle odluke Hamiltona da ide u Ferari. To je nešto podstaklo", poručio je Ralf.

On ipak sumnja da Džordž Rasel ima harizmu da postane vodeće lice Mercedesa po odlasku Hamiltona.

"Da li Džordž Rasel ima harizmu da zameni Luisa Hamiltona u smislu marketinga, ili Sebastijan Fetel kao Nemac kao vozač Mercedesa, to je verovatno previše za njega", zaključio je Šumaher.

Kako god bilo, iz Mercedesa još nema nikakvih naznaka osim izjave Tota Volfa da je nedavno razgovarao sa Fetelom, ali da nije bilo razgovora o povratku takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.