Čukarički šest nedelja bez Regana

Izvor: Akter, 13.Sep.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički šest nedelja bez Regana

Fudbaler Čukaričkog Obeng Regan odsustvovaće sa terena šest nedelja zbog preloma potkolenične kosti, koji je dobio u meču sa Radnikom u Superligi, saopštio je danas njegov klub

Regan je u osmom minutu meča u petak posle grubog starta morao da izađe iz igre, a detaljni pregledi obavljeni su u subotu kasno uveče u Urgentnom centru i ustanovljeno je da mu je naprsla kost.

"Reč je o prelomu fibule, odnosno prelomu potkolenične kosti. Malo iznad skočnog zgloba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Prelom se dogodio kao posledica snažnog udarca. Potrebno je oko četiri sedmice da kost zaraste. Posle toga Regan će se polako uključivati u trenažni proces kroz individualni rad. Biće van konkurencije za tim negde oko mesec i po dana", rekao je za klupski sajt fizioterapeut Čukaričkog Branislav Đukić.

U ekipi Čukaričkog zbog povreda već su odsutni kapiten Igor Matić i levi bek Đorđe Bašanović. Očekuje se da bi Matić možda mogao da bude spreman za meč protiv Javora u Ivanjici u sledećem kolu.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Čukarički bez Regana mesec i po

Izvor: B92, 13.Sep.2015

Fudbaler Čukaričkog Obeng Regan biće van terena oko mesec i po dana zbog povrede na meču protiv Radnika u 9. kolu Superlige...Vezista iz Gane povredio je skočni zglob u osmom minutu meča na Banovom brdu, posle udarca koji je dobio od protivničkog fudbalera...Regan će tako propustiti utakmice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.