Čukarički je favorit

Izvor: Akter, 17.Mar.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički je favorit

Trener fudbalera Voždovca Zoran Milinković ocenio je u utorak da je ekipa Čukaričkog favorit u dvomeču polufinala Kupa Srbije

Dodao je da je njegov tim spreman da načini iznenadjenje i plasira se u finale.

"Imamo želju i ambiciju da se što bolje pokažemo i da iznenadimo favorita u ovom dvomeču. Ove dve ekipe se dobro poznaju i siguran sam da su utakmice koje slede obećavajuće. Videćemo šta će teren da nam donese i kakav će biti konačan ishod", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Milinković novinarima u Beogradu.

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca sastaće se u sredu na Banovom brdu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

"Igramo polufinale protiv jedne zaista dobre ekipe. Oni su izuzetno kvalitetan sastav i imaju sav naš respekt. Očekujemo da će im se u tim vratiti Zoran Rendulić i Obeng Regan, koji će sigurno doprineti kvalitetu", rekao je Milinković.

On je dodao da u njegovom timu nema kadrovskih problema i da će ekipa "napasti sa svim raspoloživim snagama".

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije izmedju Čukaričkog i Voždovca igraće se u sredu na Banovom brdu od 16.00, dok je revanš na programu 8. aprila.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.