Čukarički i Voždovac bez baruta

Izvor: B92, 09.Maj.2022, 19:27

Čukarički i Voždovac "bez baruta"

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca odigrali su bez golova utakmicu 5. kola plej-ofa Superlige Srbije.

U susretu na Banovom brdu mreže su ostale mirne, pa je Čukarički i matematički osigurao treće mesto na kraju šampionata, dok su "zmajevi" sada ponovo usamljeni na četvrtoj poziciji, sa bodom više od TSC-a i Radniškog iz Niša.

Nije bilo mnogo prilika tokom susreta, a na kraju je jedino vredno pomena bilo je isključenje defanzivca Voždovca Miloša Milovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << usled drugog žutog kartona u 82. minutu.

Superliga, 5. kolo plej-ofa:

Čukarički – Voždovac 0:0

Petak:

TSC – Napredak 2:0 (0:0)

Mirčevski 57, Banjac 59

Nedelja:

Partizan – Vojvodina 2:1 (2:0)

Terzić 4, Gomeš 41 – Nešković 90

Crvena zvezda – Radnički Niš 4:1 (3:0)

Katai 10, Ivanić 13, Ohi 22, 56 – Mitrović 53

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Nula" Čukaričkog i Voždovca

Izvor: RTS, 09.Maj.2022

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca odigrali su nerešeno bez golova (0:0) u poslednjoj utakmici petog kola plej-ofa Linglong Superlige Srbije. . Na Banovom brdu odigran je zanimljiv meč u kojem su obe ekipe imale svoje šanse, ali su mreže mirovale..Na taj način Čukarički...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.