Čukarički doveo napadača iz Lanusa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički doveo napadača iz Lanusa (VIDEO)

Argentinski centrafor već zadužio opremu Brđana

I Čukarički je bacio mrežu van granica Srbije i Balkana u potrazi za pojačanjima. Iako su Brđani do sada uglavnom bili koncentrisani na pojačanja lokalnog nivoa, ovog leta su proširili potragu sve do Argentine.

Čukaričkom se priključio argentinski napadač InjasioNaćoBajlone. On se već na društvenim mrežama pohvalio dolaskom u Čukarički i pozirao je u opremi kluba sa Banovog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << brda. Bajlone dolazi iz tabora argentinskog šampiona Lanusa, ali protekle sezone u kojoj je Lanus osvojio titulu prvaka Argentine nije imao bilo kakvu ulogu jer je bio član rezervnog tima.

Ima 22 godine, visok je 190 centimetar i klasična je “devetka”. Za Lanus  je u šampionatu Argentine debitovao 2013. godine kod legendarnog Giljerma Skelota. Ušao je u igru protiv Godoj Kruza i to mu je bio jedini nastup za Lanus u prvoligaškim duelima. U nekoliko navrata je bio na klupi, poslednji put u septembru prošle godine na gostovanju River Plati na Monumentalu.



Čukarički je ovog leta prodao najboljeg strelca Andriju Pavlovića, kopačke o klin je okačio iskusni Nenad Mirosavljević, pa nije čudo što je Bajlone jedno od rešenja za poziciju centarfora. Čukarički se trenutno na pripremama u Austriji, sutra ima generalnu probu protiv Austrije iz Beča, povratak u Beograd je zakazan za 24. jun.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Čukarički doveo napadača iz šampiona Argentine (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2016, 06:48

Čukarički je doveo pojačanje iz šampiona Argentine Lanusa. Napadač Injasio Naćo Bajlone novi je član Brđana...Na društvenoj mreži Instagram se već pohvalio fotkom u dresu Čukaričkog, što znači da je posao već gotov, a potvrdio je to rečima ''Nova etapa, neka je srećno''...Bajlone ima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.