Čukarički bez trojice protiv OFK Beograda, ali...

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički bez trojice protiv OFK Beograda, ali...

"Jedan tim čini 20 igrača koji samo čekaju svoju šansu", ne brine trener Zoran Popović pred gostovanje na Staroj Karaburmi.

Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog probili su se do drugog mesta Superlige, međutim, imaće veoma težak zadatak da do odlaska na zimski odmor zadrže tu poziciju.

Trener Zoran Popović izneo je zanimljivo zapažanje i ocenio da je raspored u poslednja četiri kola pred pauzu (a tu je i osmina finala Kupa protiv Javora) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << težak sam po sebi, bez obzira na loše terene...

"Imamo izuzetno težak raspored, koji bi bio težak i u boljim vremenskim uslovima, a ne u decembru. OFK Beograd, pa Javor, pa Crvena zvezda, onda Radnički Niš i na kraju Voždovac. Ako je moguće, hteli bismo da ostanemo na ovom mestu. Krajnji cilj je da budemo među četiri najbolja tima, da se dobro pripremimo za proleće i da opet krenemo u borbu za Evropu. Očekujem da budemo što bolje plasirani, da iz predstojećih teških gostovanja osvojimo što više bodova i da posle toga podvučemo crtu i vidimo šta nam je raditi na proleće", istakao je Popović.

Čukarički je u prvom delu sezone savladao "romantičare" 1:0, dok je prošle sezone na Omladinskom stadionu bilo 4:0 za goste. Trener "brđana", ipak, ne misli da će biti lako doći do još jedne pobede.

"Očekuje nas vrlo teška i zahtevna utakmica iz više razloga. OFK Beograd je stari beogradski superligaš, nezgodan domaćin. Imaju iskusan i dobar tim koji je pobedio u prošlom kolu. Novog i iskusnog trenera (Miodrag Profa Radanović), koji je doneo novu energiju. Počelo je da se igra već po nekim zimskim uslovima, ali mi smo spremni. Ako želmo da ostanemo na ovoj poziciji, do koje smo se teško popeli, moramo da odigramo dobru utakmicu i da ostvarimo dobar rezultat", svestan je Popović.

Gosti će biti oslabljeni neigranjem trojice prvotimaca.

"Ne možemo da računamo na Tijaga, Lukaš ne igra zbog kartona kao i Mandić. U timu će biti Sale Jovanović koji se oporavio. Kadrovska situacija nije sjajna, ali ona ne može nikako da bude alibi pred ovu utakmicu. Jedan fudbalski tim čini 20 igrača koji samo čekaju svoju šansu", jasan je trener Čukaričkog.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.