Izvor: FudbalSrbija.net, 13.Feb.2015, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički 100%

13.02.2015.fkcukaricki.rs
U poslednjoj proveri pred nastavak takmičenja u Superligi, belo crni su savladali južnokorejski Daegu sa 3:1.
Trener Vladan Milojević je mogao da bude zadovoljan igrom svojih pulena, posebno u prvom poluvremenu, jer je već u 4. minutu bilo 1:0. Precizan iz slobodnog udarca bio je Matić. Brdjani su kontrolisali igru, bili bolji rival i stvarali šanse. To je rezultiralo drugim golom, u 38. minutu Slavoljub Srnić je iz kontranapada savladao golmana Jonga.
Početkom drugog poluvremena malu dekoncentraciju Čuke koristi centarfor Daegua Yun. U 49. minutu je pobegao odbrani i savladao Stevanovića.
Ipak, Brdjani nisu dozvolili da se stvari na terenu okrenu. Ponovo su preuzeli kontrolu igre, Pavlović i Mandić su sa klupe uneli svežinu i ekipa je ponovo stvarala šanse. Jednu takvu iskoristio je Bojić.Stojiljković je uzeo loptu na centru, predriblao trojicu igrača i preciznim pasom pronašao saigrača koji je samo ubacio loptu u gol.
Čukarički je ovom pobedom zaokružio stopostotni učinak na pripremama. Posle 4 trijumfa u Beogradu, Brdjani su na Kipru bili bolji od kineskog superligaša Šidjiažuanga Jongčana, praške Dukle i Daegua.
Ekspedicija Čukaričkog se u Beograd vraća 14. februara. Prvi meč u nastavku Superlige očekuje ih 21. februara. U okviru 16. kola biće domaćini Napretku.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.