Čuka: Iskoristili smo šansu više

Izvor: Mondo, 20.Nov.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuka: Iskoristili smo šansu više

Trener tima sa Banovog brda Zoran Popović zadovoljan igrom protiv Borca i preuzimanjem drugog mesta na tabeli Superlige

Foto: FK Čukarički

Čukarički je posle prvenstvene pauze stigao do pobede i napretka na tabeli.

U 18. kolu Superlige tim sa Banovog brda pobedio je Borac rezultatom 1:0, golom Nenada Miroslavljevića u 88. minutu, i preuzeo drugo mesto.

Trener "brđana" Zoran Popović bio je zadovoljan igrom svog tima, a jedinu brigu posle trijumfa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadaje povreda Igora Matića.

"Bila je ovo prava prvenstvena utakmica drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli. Bila je primetna motivisanost obe ekipe i čestitam mojim igračima koji su posle veoma teškog perioda zaslužili da u ovom trenutku preuzmu drugu poziciju. Utakmica je bila teška, ali dobra, i zadovoljan sam kako je moj tim odigrao. Imali smo možda šansu više i iskoristili smo je", izjavio je Popović posle meča.

On je pohvalio i Čačane.

"Čestitam igračima Borca, koji su igrali muški i pošteno. Radi se o zaista kvalitetnom protivniku i imaju sve što je potrebno jednoj ekipi da bude u vrhu našeg fudbala".

Kapiten Čukaričkog Igor Matić u 56. minutu napustio je igru zbog povrede kolena, a Popović je rekao da se još uvek ne zna stepen povrede.

"Matić je dobio jak udarac u koleno. Ima oteklinu, ali stepen povrede ne znamo. Više imformacija ćemo imati u subotu posle detaljnog pregleda", istakao je šef struke Čukaričkog.

Milorad Kosanović debitovao je na klupi Borca porazom.

"Odigrali jednu vrlo tešku i napornu utakmicu. Dva tima su se žestoko borila, za svaki pedalj terena. Čukarički je imao nešto više od nas u rukama i tako posmatrano, zasluženo su pobedili. Mi smo dobro igrali u odbrani i kontrama pokušali da probijemo, međutim, nismo uspeli", naveo je Kosanović.

Čukarički je pobedom upravo od Borca preuzeo drugu poziciju na tabeli sa 32 poena. Čačani imaju bod manje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.