Čudotvorna Srpkinja, čini se, ipak nije uspela

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 09:22

"Čudotvorna Srpkinja, čini se, ipak nije uspela"

Luka Modrić (37) naizgled se čudesno brzo vratio nakon povrede mišića prepona.

Samo deset dana posle povrede kako bi igrao dve najvažnije Realove utakmice sezone – finale Kupa kralja protiv Osasune za dva dana te prvu polufinalnu utakmicu Lige pšampiona protiv Mančester sitija za pet dana.

Modrić je zbog navedene povrede propustio dve poslednje prvenstvene utakmice, protiv Almerije i Real Sosijedada, a prognoze su govorile da ga sigurno neće biti tri nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nakon poraza kod Real Sosijedada pre dva dana, trener Karlo Ančeloti je gotovo zaprepastio obavom.



"Modrić se dobro oseća i već trenira. Procenćemo njegovu situaciju ovih dana. Sigurno je da nećemo ništa ritikovati, ali vrlo dobro se oporavlja i verovatno će igrati već protiv Osasune"
, rekao je Italijan.

Ovakav ekspresni oporavak pripisivao se Mirjani Kovačević, slavnoj beogradskoj lekarki kod koje je Modrić bio na tretmanu prošlog vikenda, piše "Index".

Kod Kovačevićeve u Beograd su dolazili Robin van Persi, Dijego Kosta i Aleksis Sanćes, a sarađivala je i sa Kristijanom Ronaldom.

Ove je godine bila u fokusu na Australijan openu, gde je bila u timu Novaka Đokovića.



"Posle mojih tretmana mišić je potpuno nov i nema tragova povrede. Nema ožiljaka, fibroze ni mogućnosti da se povreda ponovi, to je druga stavka revolucionarnih metoda. Po završetku terapije snimkom proveravamo da li je sve prošlo prema planu. Poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića. Terapije su toliko jake da je jedan sat učinkovit kao cela nedelja lečenja bilo kojom drugom metodom u svetu. Dakle, ako im kažu da je potrebno mirovati mesec dana, ja rešim problem za četiri sata"
, hvali se Kovačevićeva.

Međutim, "Marka" piše da ovaj put srpska čudotvorka nije uspela.

Nakon pomenute Ančelotijeve objave španski novinari otišli su u Realov kamp kako bi neposredno pre dve utakmice sezone videli čudesno oporavljenog Modrića.

Ali, silno su se razočarali.



"Modrić ima sve manje šanse za nastup u finalu Kupa. Jedva da je učestvovao u treningu nakon poraza od Real Sosijedada. Finale Kupa igra se za samo dva dana, a Modrićev nastup je jako upitan"
, piše "Marka".

Ako Modrić ne zaigra, cilj će biti oporavak za prvi meč polufinala LŠ sa moćnim Sitijem.

I u tom slučaju vreme radi protiv Hrvata.

"Teško da će Modrić igrati tako važne utakmice za samo nekoliko dana ako se na poslednjim treninzima pre njih jedva kreće".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.