Čudo zvano Pinar Karšijaka: Fener u nokdaunu, Bogdan igrao meč sezone, ali promašio šut za pobedu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo zvano Pinar Karšijaka: Fener u nokdaunu, Bogdan igrao meč sezone, ali promašio šut za pobedu! (VIDEO)

Gosti su tokom kompletnog toka meča bili nošeni igrom odličnog Bogdana Bogdanovića, koji je u jednoj od najboljih partija ove sezone ubacio 20 poena u koš rivala, ali nije uspeo da iskoristi poslednji napad na kraju produžetka, posle čega je krenulo neopisivo slavlje fenomenalne publike u Karšijaki

Novo čudo Pinara! Ekipa iz Karšijake dobila je novu dramu sa favorizovanim Fenerom i posle brejka u prvom meču u Istanbulu, dobila još jednan okršaj posle produžetaka i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sada vodi sa 2:1 u polufinalno j seriji! Izabranici Željka Obradovića nalaze se u potpunom nokdaunu, jer će Pinar za dva dana na svom terenu pokušati da iskoristi meč loptu - 84:83 (17:16, 22:13, 19:20, 18:27, 8:7).

Gosti su tokom kompletnog toka meča bili nošeni igrom odličnog Bogdana Bogdanovića, koji je u jednoj od najboljih partija ove sezone u turskom prvenstvu ubacio 20 poena u koš rivala, ali nije uspeo da iskoristi poslednji napad na kraju produžetka, posle čega je krenulo neopisivo slavlje fenomenalne publike u Karšijaki.

Domaćin je odigrao još jedan vrlo dobar meč, pune tri četvrtine imao apsolutnu kontrolu rezultata i ogromnih devet poena prednosti nakon 30 minuta igre (58:49).

Gosti su u poslednjoj deonici zaigrali onako kako znaju i umeju, čvrsto u odbrani i više nego raznovrsno u odbrani, što ih je dovelo do produžetaka. Ipak, domaćin je na sreću i htenje, sa nekoliko veoma važnih skokova u napadu došao prednosti u samom finišu produžetka, a onda besprekornom odbranom uspeo da zatvori Bogdanovićev put do koša i praktično ga prisili da šutira iz izuzetno teške pozicije.

U gostujućem timu dvocifreni učinak su imali još Melih (14 poena), Veseli (11) i Gaudlok (10), ali je Bodanu nedostajao još jedan pravi parter u napadu da bi se nosio sa frenetičnim domaćinom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Fener pred eliminacijom u Turskoj

Izvor: B92, 04.Jun.2015

Košarkaši Fenerbahčea nalaze se pred eliminacijom u turskom plej-ofu, pošto u polufinalu gube sa 2-1 od Pinar Kašrijake...U trećem meču polufinala Pinar Karšijaka je posle drame i produžetka slavila sa 84:83 poenima Gebrijela četiri sekunde pre kraja...Na drugoj strani je priliku da donese...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.