Čudo u Čileu: Starica od 111 godina jača od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 08:30

Čudo u Čileu: Starica od 111 godina jača od korone

Čileanka stara 111 godina oporavila se od novog koronavirusa, prenela je danas lokalna televizija.

Žena je 12. aprila sanjala da je bolesna, a doktori koji su je lečili kazali su da je jedva pokazivala znake bolesti, prenosi Tass pozivajući se na televiziju 24 Horas.

Prema rečima lekara, ona je samo jednom ili dva puta imala povišenu temperaturu, ali bolest se kod nje nije razvila niti je kašljala, samo je imala probleme sa disanjem.

U Čileu je 3. marta zabeležen prvi slučaj kovida-19, a od tada je obolelo 77.900 osoba, a preminulo 806.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Jedva da je pokazivala znakove bolesti": Oporavila se žena stara 111 godina od kovid-19

Izvor: B92, 28.Maj.2020

Čileanka stara 111 godina oporavila se od novog koronavirusa, prenela je danas lokalna televizija...Žena je 12. aprila sanjala da je bolesna, a doktori koji su je lečili kazali su da je jedva pokazivala znake bolesti, prenosi Tas pozivajući se na televiziju 24 horas...Prema rečima lekara, ona je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.