Čudo! Najbolji Nemac u Ligi šampiona igra za Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo! Najbolji Nemac u Ligi šampiona igra za Zvezdu!

Proveravali smo, niko od mnogo poznatijih imena vodeće fudbalske nacije u Evropi nema ovakav učinak.

Nećete verovati, ali je tako.

Marko Marin ima najbolji učinak od svih Nemaca koji ove sezone igraju u Ligi šampiona.

Naime, on je do sada u elitnom evropskom takmičenju odigrao 18 utakmica, 8 za Verder, 7 za Olimpijakos i 3 za Zvezdu, postigao je tri gola. Više je mnogo proveo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << EL, čak 35 mečeva i šest pogodaka, ali ostaje podatak za nevericu.

Marin je sa dve asistencije i golom bolji od mnogo poznatijih igrača iz svoje zemlje.

Naime, kada pogledate sve nemačke igrače ove sezone u Ligi šampiona, a tu su imena poput Kedire, Džana, Milera, Rojsa, Marin ima najbolji učinak...

Zanimljivo da su svi golovi Zvezde ove sezone u LŠ, bilo ih je tri, baš Marinovi, bilo da je u pitanju gol protiv PSŽ, bilo asistencije, dakle u svakom je učestvovao.

"Niko nije očekivao da imamo četiri boda, nadam se da ćemo protiv PSŽ igrati za prolazak", kaže nekadašnji nemački reprezentativac.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.