Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2021, 01:58

Čudne scene na treningu File: Simons potpuno nezainteresovan radio s telefonom u džepu (VIDEO)

Dok Rivers kaže da nije u formi za igru, reprezentativac Australije na kraju treninga nije bio deo grupnog pozdrava

Posle višemesečne drame i neizvesnosti, Ben Simons ponovo je deo treninga Filadelfije. Bar telom. Duhom je čini se i dalje jako daleko od franšize iz Grada bratske ljubavi.

Četvrtak, 02.00: (2,60) Nju Orleans (13,0) Filadelfija (1,60)

U danu kada je drugi put radio sa ekipom po povratku iz Los Anđelesa, gde je dugo radio individualno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i čekao rasplet posle uručenog zahteva za trejd, društvene mreže preplavili su video snimci koji će navijače File ostaviti nezadovoljne, u najmanju ruku. Naime, Simons na klipovima deluje, blago rečeno, manje uključeno u rad od ostalih saigrača.

Ono što je svima upalo u oči jeste detalj kada se jasno vidi da Simons u džepu nosi mobilni telefon dok radi vežbe sa saigračima?! Video snimak s kraja treninga podigao je još veću prašinu.

Ben Simmons back with the team at Sixers practice 👀

(via @NBCSPhilly)pic.twitter.com/1t1mAawbvR

Here’s @BenSimmons25 (in the back) not participating in the post-practice huddle with the @sixers before quickly exiting the floor @6abc @espn @NBATV #sixers #bensimmons pic.twitter.com/2uq7YAu5E1

Naime, tokom standardnog ekipnog pozdrava na centru terena izgleda da je Simons stajao sa strane sa loptom u rukama, potpuno nezainteresovan za ono što se dešava kraj njega. Onog trenutka kada se trening završio Simons je napustio parket i saigrače.

NBA NAJAVA ZAPADNE KONFERENCIJE

NBA NAJAVA ISTOČNE KONFERENCIJE

O Simonsu je posle prvog treninga govorio Dok Rivers. Ne o tome da li će nezadovoljna zvezda ostati ili ne, već o tome da li će biti spreman za početak sezone i premijeru na gostovanju Nju Orleansu. Ukratko – neće. Jer, kako Rivers kaže, Simons nije ni blizu takmičarske forme.

“Simons je u korektnoj formi, ali ne u takvoj da bi mogao da igra. Sačekaću i videću šta ću dalje. U ovom trenutku cilj nam je da ga vratimo u sistem, da se ponovo oseća komforno s nama i uključeno u rad. Ne razmišljam o tome kada će na parket. I to će doći u nekom trenutku. Imamo plan, to mogu da vam kažem. Kada bude spreman, igraće“, jasan je Rivers.

Simons je odbio da razgovara s novinarima u nedelju, nezvanično je plan bio da to uradi u ponedeljak. Podsetimo, on je zbog izbegavanja trening kampa i propuštenih kontrolnih utakmica kažnjen sa preko milion dolara, a uoči susreta sa Bruklin Netsima naprasno se pojavio u Filadelfiji. Nenajavljeno.

Za njega su se interesovali Indijana, Klivlend, Detroit, Minesota, San Antonio i još neki klubovi, ali konkretnih poteza nije bilo. Pejsersi su se praktično povukli iz trke s potpisom Malkolma Brogdona na još dve godine.

Niko i dalje ne zna šta će biti sa Benom Simonsom u Filadelfiji, s kojom je ranije ove godine parafirao ugovor na 177.000.000 dolara.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.