Čudi li vas ovo? Besni Ronaldo večeras učinio ono što se u Juventusu ne sme, čeka ga kazna!

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudi li vas ovo? Besni Ronaldo večeras učinio ono što se u Juventusu ne sme, čeka ga kazna!

Portugalac ljut zbog druge uzastopne izmene, ali u Juventusu ovakve stvari ne tolerišu...

Po drugi put za četiri dana, Ronaldo je zamenjen. Bio je jedan od najlošijih na terenu, Sari ga je posle 55 minuta izveo i ubacio Dibalu koji je rešio derbi sa Milanom.

Videlo se da je Ronaldo ljut, odmah je otišao u svlačionicu, a onda je napustio i stadion tri minuta pre kraja meča.

Svakako da će ovo postaviti pitanje odnosa Portugalca prema ekipi, Juventus je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do sada uvek reagovao u ovakvim situacijama, upozorenjem pa kaznom, biće interesantno videti kako će postupiti u ovoj situaciji.

Ronaldo nije spreman, videlo se da je povređen, ali putovaće u domovinu i sigurno da neće propustiti mečeve protiv Litvanije i Luksemburga za Portugal, razlog je to što juri svetski rekord Ali Daija u broju golova za nacionalni tim.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo "izletio" sa terena pa odjurio kući?

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2019

Prvi put u nešto više od godinu dana, koliko je u Juventusu, Kristijano Ronaldo (34) zamijenjen je u dvije uzastopne utakmice. I teško je reći da mu je takav potez sjeo. Ljutio se Portugalac u srijedu u Moskvi, kad ga je trener Maurisio Sari (60) izvadio iz igre osam minuta prije kraja. Italijanski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.