Čudan detalj koji niko nije primetio: Na 10 metara od mesta zločina nalaze se izdvojena DVA PREDMETA jedan do drugog i kratka poruka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 18:07

Čudan detalj koji niko nije primetio: Na 10 metara od mesta zločina nalaze se izdvojena DVA PREDMETA jedan do drugog i kratka poruka (FOTO)

Posebno su istaknuti u odnosu na ostale posvete.

Srpski MMA reprezentativac Stefan Savić (23) preminuo je 25. februara od posledica ubadanja od strane nepoznatih napadača. Dan posle njegove smrti porodica, prijatelji, poznanici ubijenog u crnini i u suzama palili su sveće na mestu zločina.

Pored jedne bandere na mestu zločina nalazi se fotografija pokojnog Savića, a ljudi tu ostavljaju cveće, poruke, sveće itd.

Posebnu pažnju je privukla poruka izvesne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maše (OVDE), međutim ono što je mnogima promaklo sa lica mesta jeste da se na desetak metara od bandere nalazi drvo gde su postavljena samo dva predmeta.

Jedan venac i jedna izdvojena ruža su u pitanju, a na vencu je napisano "Stefan Savić". Nije poznato ko ih je ostavio, ali očito da je u pitanju posebna vrsta posvete u odnosu na ostale.

Takođe, i dalje nije poznato ko je ubio momka koji je pre tri meseca doneo bronzanu medalju sa Svetskog prvenstva u MMA, čime je napravio najveći uspeh ovog sporta za Srbiju.

Navodno, u nedelju uveče se desio sukob između MMA borca Stefana Savića i napadača. Njih dvojica su bili u jednom ugostiteljskom objektu u Dobračinoj ulici, izašli su ispred kluba, posvađali su se, a onda ga je jurio do ugla Dobračine i Dunavske gde ga je izbo u grudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.