Crveno-beli oborili rekord u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 22.Mar.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli oborili rekord u Novom Pazaru

Novi Pazar – Crvena zvezda 0:4 (kraj). Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u Novom Pazaru istoimenu ekipu u zaostalom meču 25. kola Super lige i ostvarili 24. uzastopnu pobedu, što je i novi klupski rekord

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su u gostima pobedili Novi Pazar sa 4:0 (3:0) u zaostaloj utakmici 25. kola Super lige Srbije.
Strelci za 24. trijumf crveno-belih zaredom, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su nadmašili rekord ekipe pod vođstvom Slavoljuba Muslina iz sezone 1999/2000, bili su Aleksandar Luković u 27, Ugo Vijeira u 38, Jasmin Trtovac autogol u 43. i Damijan Le Talek u 67. minutu.
Crvena zvezda nastavila je u istom ritmu da "melje" rivale i to ubedljivom igrom na teškom gostovanju u Novom Pazaru, gde je često znala da se saplete, a prošle godine porazom na istom mestu i izgubi trku za titulom.

Utakmica je bila rešena već posle prvog poluvremena kada je bilo tri razlike za izabranike Miodraga Božovića.
Prvo je Luković pogodio glavom posle kornera, potom se Vijeira deveti put u nizu upisao u strelce (19. gol u šampionatu), dok je Trtovac skrenuo loptu u svoju mrežu posle centaršuta Srđana Plavšića. Omaleni vezista asistirao je i Le Taleku za konačnih 4:0.
Lider Super lige povećao je prednost na tabeli, pošto sada ima čak 32 boda više od drugoplasiranog Partizana i 33 od čačanskog Borca.
Ovako je protekao meč u Novom Pazaru:
16.56 - Kraj, Novi Pazar – Crvena zvezda 0:4.
16.30 - GOOOL! Zvezda vodi sa 4:0, strelac je Le Talek u 67. minutu utakmice.
16.08 - Nastavljen je meč u Novom Pazaru.
15.52 - Završeno je prvo poluvrme, gosti imaju tri gola prednosti - 0:3. 
15.45 - GOOOL! Novi Pazar - Crvene zvezda 0:3! Nakon prodora Plavšića i centaršuta, Trtovac je loptu poslao u svoju mrežu.
15.43 - GOOOL! Zvezda vodi sa 0:2, strelac je Portugalac Vijeira u 38. minutu. 
15.30 - GOOOL, Zvezda vodi - 0:1! Strelac je posle kornera Ibanjeza bio Luković, glavom sa svega metar-dva od gol linije. Igrao se 28. minut.
15.00 - Počeo je meč u Novom Pazaru, sa centra su krenuli domaći fudbaleri. 
14.45 - Poznati su sastavi dva tima:
Novi Pazar: Živković, Vasilić, Trtovac, Savić, Pantelić, Ubiparip, Radivojević, Vidić, Osmanagić, Zlatković, Micevski
Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Edson, Luković, Ibanjez, Le Talek, Donald, Plavšić, Srnić, Katai, Vijeira.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina demonstracija sile u Novom Pazaru

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2016

Kaznena ekspedicija Miodraga Božovića seje strah u Super ligi Srbije. Crveno-beli su u odloženom meču 26. kola šampionata razbili Novi Pazar u gostima - 4:0 i tako ostvarili 24 uzastopni trijumf...Ceo posao lider i gotovo sigurno novi šampion Srbije obavio je u prvom poluvremenu. Za samo 16 minuta...

Nastavak na Vesti-online.com...

VREMEPLOV: Milojko Pantić nikada neće oprostiti Splićanima što ‘nisu’ doneli cveće (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2016, 00:55

Bio je to poslednji meč koji su odigrali fudbaleri Crvene zvezde i Hajduka iz Splita pre raspada velike Jugoslavije.. . Crvena zvezda je u tom momentu već bila šampion Evrope. Neposredno pred utakmicu 34. kola prvenstva Jugoslavije, crveno-beli su pred svojim navijačima podigli “ušati” pehar....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.