Crveno-beli bolji od Vršca

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2013, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli bolji od Vršca

Vršac – Crvena zvezda 0:4 (0:2)
Strelci: Mihajlović u 4′ i 45′, Grujić u 73′ i Đorđević u 84′ za Crvenu zvezdu.
Stadion: FK Vršac, Gledalaca: 1500, Sudije: Srđan Jovanović, Goran Beljin, Danijel Šipoš
VRŠAC: Donović, Stankov, Juga, Bajat, Rankov, Ivanović, Gavrilović, Bobić, Spasovski, Timić, Lazarević.
Rezerve: Todorov, Šestić, Kečan, Konjević, Stanivukov, Cvetičanin, Olđa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
CRVENA ZVEZDA: Rajković, Luković, Lazić, Omega, Gogić, Nenadić, Jokić, Savićević, Đuričković, Onjilo, Mihajlović.
Rezerve: Trkulja, Arauho, Grujić, Ahčin, Čikić, Đorđević.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Crvena zvezda je nastavila sa serijom prijateljskih utakmica, u kojima nastupaju fudbaleri koji nisu imali značajnu minutažu u poslednjim zvaničnim mečevima. Ovoga puta, naš tim je gostovao ekipi Vršca, koja nastupa u četvrtoj ligi Srbije.
Crvena zvazde je ubedljivo slavila sa 4:0. Prvi gol postigao je mladi napadač Stefan Mihajlović, posle dobre asistencije Onjila. Nigerijac je i sam imao par prilika da se upiše među strelce, ali mu to nije pošlo za rukom..
Tek u samom finišu prvog dela igre, Vršac je stvorio priliku, i to odmah stopostotonu – Lazarević je imao situaciju “1 na 1″ sa Rajkovićem, ali je šutirao pored gola. Igrao se 45. minut kada je Jokić uputio centaršut sa leve strane, a lopta je uz malo sreće stigla do Mihajlovića koji je dobro reagovao, i postigao svoj drugi pogodak na meču.
U 73. minutu meča Onjilo je oduzeo loptu protivniku, centrirao do Đorđevića čiji je pokušaj bio izblokiran, a na pravom mestu se našao Grujić koji je dobro prihvatio loptu i sa desetak metara uspeo da postigne pogodak. Desetak minuta kasnije, Arauho koji je na ovoj utakmici igrao na poziciji zadnjeg veznog, uposlio je Grujića koji je odlično asistirao za Onjila. Nigerijac je predriblao golmana i uputio povratnu loptu ka Đorđeviću koji je preciznim udarcem postavio konačan rezultat ove utakmice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dobila Vršac! Mihajlović pogađao - Onjilo nizao promašaje! Arauho zadnji vezni

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2013

Crvena zvezda je nastavila seriju prijateljkih utakmica na kojima šansu dobijaju rezervisti, tačnije igrači koji imaju manju minutažu u zvaničnim susretima. Ovoga puta crveno-beli su gostovali u Vršcu, istoimenom vojvođanskom ligašu i slavili ubeljivu pobedu od 4:0. Od samog početka na terenu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.