Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda se oprostila od Glogovca: Otišao si u legendu

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je oproštajnu poruku glumcu Nebojši Glogovcu koji je danas preminuo u 49. godini.

"Počivaj u miru! Tvoja Crvena zvezda", navodi se na zvaničnom Twitter nalogu crveno-bijelih.

Prije nekoliko dana, kada je objavljeno da je Glogovac bio u teškom stanju, Zvezda mu je pružila podršku slikom navijača sa jedne od utakmica na kome je istaknut transparent >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa čuvenim njegovim citatom iz filma "Nebeska udica" - "Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobediš".

Pored mnobrojnih zapaženih uloga, ostaće upamćen insert iz filma "Munje" kada Glogovac opisuje gol Dušana Savića za prolaz dalje protiv Arsenala u UEFA kupu uz riječi "A u Londonu muuuuk".

"Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvijek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih", objavila je Crvena zvezda putem zvaničnog sajta.

Počivaj u miru!

Tvoja Crvena zvezda. pic.twitter.com/PvIu1eeGSd
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Crvena zvezda se oprostila od Glogovca: Otišao si u legendu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2018

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je oproštajnu poruku glumcu Nebojši Glogovcu koji je danas preminuo u 49. godini...- Počivaj u miru! Tvoja Crvena zvezda - navodi se na zvaničnom Tviter nalogu crveno-belih...Pre nekoliko dana, kada je objavljeno da je Glogovac bio u teškom stanju, Zvezda mu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.