Crvena zvezda se oprostila od Glogovca: Otišao si u legendu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda se oprostila od Glogovca: Otišao si u legendu

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je oproštajnu poruku glumcu Nebojši Glogovcu koji je danas preminuo u 49. godini.

- Počivaj u miru! Tvoja Crvena zvezda - navodi se na zvaničnom Tviter nalogu crveno-belih.

Pre nekoliko dana, kada je objavljeno da je Glogovac bio u teškom stanju, Zvezda mu je pružila podršku slikom navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa jedne od utakmica na kome je istaknut transparent sa čuvenim njegovim citatom iz filma "Nebeska udica" - "Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izadeš na teren kad je najteže... i pobediš".

Pored mnobrojnih zapaženih uloga, ostaće upamćen insert iz filma "Munje" kada Glogovac opisuje gol Dušana Savića za prolaz dalje protiv Arsenala u UEFA kupu uz reči "A u Londonu muuuuk".

- Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih - objavila je Crvena zvezda putem zvaničnog sajta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se oprostila od Glogovca: Nebojša, sada je stvarno muk...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2018

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je oproštajnu poruku glumcu Nebojši Glogovcu koji je danas preminuo u 49. godini..."Počivaj u miru! Tvoja Crvena zvezda", navodi se na zvaničnom Tviter nalogu crveno-belih...Pre nekoliko dana, kada je objavljeno da je Glogovac bio u teškom stanju, Zvezda mu je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ODATA POČAST GLOGOVCU: Grmi tišina u "Pioniru" (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2018, 00:05

Jedna grupa pristalica nosica je majice sa njegovim likom i natpisom "Jedan od nas", aludirajući na navijačko opredeljenje Glogovca. BEOGRAD - Minutom ćutanja pre košarkaške utakmice između Crvene zvezde i milanskog Armanija (100:89) u Evroligi odata je počast preminulom glumcu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.