Crvena zvezda osvojila titulu šampiona Srbije

Izvor: Beta, 29.Maj.2020, 21:33

Crvena zvezda osvojila titulu šampiona Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Rad sa 5:0 i tako obezbedili novu titulu šampiona Srbije.Zvezdi je to peta uzastopna titula i obezbedila učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.Crveno-beli će imati priliku da prvi put posle dugo vremena osvoje "duplu krunu", pošto će igrati i završnicu Kupa Srbije.Aktuelni šampion je tako već u prvoj utakmici posle pauze zbog pandemije korona virusa obezbedila trofej.Sezona u Super ligi Srbije je bila prekinuta od sredine marta, a nastavljena je utakmicama 27. kola, u kojem je Zvezda pobedila Rad.Zvezda je pobedom nad Radom stekla nedostižnih 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.Srpsko prvenstvo je zbog pandemije skraćeno, pa će se do kraja igrati samo utakmice regularnog dela, ne i plej-of.Strelci za Zvezdu protiv Rada na Banjici bili su Mirko Ivanić iz penala u 24, Srdjan Babić u 30, Aleksa Vukanović u 36. i 82. i Miloš Degenek u 57. minutu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Crvena zvezda tokom leta menja gotovo ceo tim

Izvor: Danas, 29.Maj.2020

Očekivani ishodi u Evroligi i ABA ligi: otkazivanje sezone, učešće identičnih 18 klubova u najelitnijem rangu, odnosno neproglašenje šampiona na Jadranu usled pandemije korona virusa, omogućili su Crvenoj zvezdi "popravni" što će tokom leta podrazumevati i provetravanje na Malom Kalemegdanu.

Nastavak na Danas...

Zvezdi čestitke, a šta je Radu činiti?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020

Trener fudbalskog kluba Rad Marko Mićović čestitao je Crvenoj zvezdi na današnjoj pobedi i novoj tituli šampiona Srbije...Zvezda je pobedila Rad sa 5:0 u 27. kolu Super lige, kojim je nastavljena Super liga posle dva i po meseca pauze zbog pandemije korona virusa..."Čestitao bih Crvenoj zvezdi...

Nastavak na Sportske.net...

Terzić: Tituli šampiona Srbije želimo da dodamo i trofej Kupa

Izvor: B92, 30.Maj.2020, 14:11

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, nije krio zadovoljstvom povodom osvajanja nove, 31. titule prvaka države...Terzić je istakao da je nova titula plod dobrog rada u Crvenoj zvezdi, kao i da veruje da će u godinama koje dolaze Zvezda biti još dominantnija..."Želim da čestitam 31....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.