Izvor: Blic, 10.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda će pasti pre penala

Crvena zvezda će pasti pre penala

Titula u jednoj ruci nije umanjila apetit fudbalera Partizana koji žele da trijumfalno završe sezonu. Međutim, dupla kruna znači i pobedu u Kup SCG gde crno-bele sutra (17) u polufinalu očekuje Crvena zvezda. Meč na 'Marakani' biće drugi večiti derbi za nigerijskog napadača Obijoru Oditu, koji je u Partizan došao zimus iz Javora.

- Ne osećam pritisak. Stvarno, na osećam. Nepobedivi smo čitave sezone i sada bi to trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da potvrdimo na stadionu Crvene zvezde. Domaćin je bez trofeja, kao što znate. Najbolje je da njih pitate kako izgleda biti pod pritiskom - rekao je Odita. U polufinalu se igra samo jedan meč.

- Šteta je što nema revanša jer bi mogli drugačije da igramo. Ovako, moramo sve da završimo za 90 minuta.

Znači, po Vama neće biti produžetaka i penal?

- Ne, neće. Pobedićemo u regularnom toku. Ko je favorit za prolaz u finale?

- Šanse su podjednake. Zvezdina prednost je u domaćem terenu, a naša u boljoj ekipi. Ne želim da me pogrešno razumete. Crvena zvezda ima dosta dobrih fudbala, ali mi smo, ipak, za nijansu bolji. Da li želite da prognozirate rezultat?

- Ne bavim se prognozama. Takođe, ne znam ni da li ću postići gol. Voleo bih, naravno. Sasvim je sve jedno ko će savladati Zvezdinog golmana. Neka bude i autogol, samo da prođemo u finale. Priča se da će Partizan na 'Marakani' igrati sa dva špica - Bojom i Oditom?

- Trener Vermezović sastavlja ekipu i ne mešam se u njegov posao. Možda budemo igrali zajedno, a možda i Pjer i ja ostanemo na klupi. Crvena zvezda, takođe, ima odlične napadače, Žigića i Pantelića pre svih?

- Očekujem da nas Zvezda napadne. Pantelić i Žigić su opasni strelci i potrebno im je malo vremena i prostora da postignu gol. Nadam se da ga sutra neće dobiti i da će odbrana Partizana biti kao zid - poručio je Obijora Odita.

A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.