Crvena Furija oduvala Kostariku

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crvena Furija" oduvala Kostariku

Španci su goste iz Centralne Amerike častili 'petardom'.

U prijateljskom odmeravanju snaga u Malagi, reprezentacija Španije je preslišala Kostariku i trijumfovala sa ubedljivih 5:0.

David Silva je bio najzapaženiji na terenu, postigao je dva gola i zabeležio jednu asistenciju.

Već u šestom minutu Silva je namestio vodeći gol Đordiju Albi, a na drugi gol se čekalo do sredine prvog poluvremena kada je pogodio Alvaro Morata.

Pri rezultatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2:0 se otišlo na veliki odmor, a u uvodnih deset minuta igre u nastavku David Silva postiže dva gola i tada je bilo kristalno jasno da će Kostarika doživeti debakl.

"Petarda" je pukla u 73. minutu utakmice, strelac je bio španski nacionalni junak Andres Iniesta.

Valja dodati da gosti nisu igrali u najjačem sastavu, na golu nije bilo Kejlora Navasa, a u polju Brajana Ruiza i Džoela Kempbela.

Podsetimo, i Španija i Kostarika će biti učesnici predstojećeg Mundijala u Rusiji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.