Crtice sa Rajka: Prijateljska, beneficije, sezonske

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crtice sa "Rajka": Prijateljska, beneficije, sezonske

Crveno-beli u subotu igraju protiv Zvezdare.

Foto: MN Press

Uoči prve utakmice u sezoni 2019/20. na stadionu Rajko Mitić, u Crvenoj zvezdi trude se da animiraju navijače da se u što većem broju učlane u klub i kupe sezonske ulaznice.

Tim povodom od petka je omogućena i prodaja godišnjih karata preko interneta, na sajtu iticket.rs.

Za one koju su već članovi kluba, stigla je lepa vest - popust 10% na ulaznice za sve predstave Beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dramskog pozorišta.

Ugovor o saradnji potpisali su predsednik crveno-belih, Svetozar Mijailović i direktor BDP, Jug Radivojević.

"Ovo je saradnja koja će omogućiti svim ljubiteljima Crvene zvezde da po povoljnim uslovima gledaju vrhunske predstave. Sa druge strane, kultura kao sastavni deo kvalitetnog života mislim da će doprineti užitku zvezdaša. Veliki broj glumaca i ljudi koji su ostavili dubok trag u pozorišnom i filmskom životu su zvezdaši. Mnogim bardovima kulture je Zvezda bila u srcu, a mnogi su bili članovi uprave Zvezde od njenog nastanka pa do danas", istakao je Mijailović.

Šta je Zvezdi FALILO, a šta bilo DOBRO u Litvaniji

Radivojević je napravio interesantnu paralelu između sporta i pozorišne umetnosti.

"Ima mnogo sličnosti i još u studentskim danima su nam profesri govorili da reditelji moraju da prate sport jer uloga reditelja i trenera je veoma slična. Imate teren i pozorišnu scenu, tribine i gledalište, mnogo je emocija i sličnosti", objasnio je Radivojević.

Što se tiče igračkog kadra, već smo pisali o kadrovskoj situaciji pred revanš sa Suduvom, a tu je i vest da će igrači koji nisu nastupali u Litvaniji ili su imali malu minutažu, u subotu od 18 časova na pomoćnom terenu iza severne tribine "Marakane" igrati prijateljsku utakmicu protiv trećeligaša Zvezdare.

Očekuje se da šansu dobiju novajlije Tomane, Žander, Kanjas, ali i Milan Jevtović koji se oporavio od povrede, dok će Radovan Pankov verovatno pauzirati do početka Superlige i utakmice sa Javorom, 20. jula u Beogradu.

Revanš duel prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve je u utorak u Beogradu (20.45). Prvi meč završen je bez golova.

Zvezdaši, ODAHNITE: Posle "krompira" - PROLAZ

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.