Crnomarković i Tanjga u Vojvodini

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 18:25

Crnomarković i Tanjga u Vojvodini

Štoperi Đorđe Crnomarković i Siniša Tanjga novi su fudbaleri Vojvodine.

Napadač Mihailo Ivanović potpisao je novi ugovor sa novosadskim timom, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Crnomarković je u dosadašnjem delu karijere igrao je za Beograd, Šumadiju, Donji Srem, Javor, Čukarički, Radnički iz Niša, Leg Poznanj, Zaglebje i dva puta za Olimpiju iz Ljubljane.

On je potpisao ugovor na tri godine i izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska na „Karađorđe“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />


"Lepo je doći u veliki klub kao što je Vojvodina, jedan od najvećih u našoj zemlji. Već sam imao priliku da treniram sa momcima, ali sam od danas zvanično potpisao. Očekujem da budemo u samom vrhu Super lige i očekujem igramo prepoznatljiv fudbal",
istakao je Crnomarković.

Dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom potpisao je Siniša Tanjga, 19-godišnji štoper koji je ponikao u redovima „stare dame“, inače sin Miroslava Tanjge.



"Ponosan sam što sam se vratio kući. Očekivanja su kao i uvek velika, a cilj je da se borimo za trofeje i da uđemo u grupnu fazu Lige konferencije. Iza mene je veliko iskustvo, bilo je dosta uspona i padova, ali na kraju smo uspeli da ostvarimo taj veliki uspeh i da postanemo šampioni
", konstatovao je Tanjga

.

Treći igrač koji je potpisao ugovor je povratnik Mihailo Ivanović. On je prošlu sezonu proveo je na pozajmici u U-19 timu Sampdorije.

"Daću sve od sebe da ispunim sva očekivanja, koja znam da će biti velika. Ponosan sam što sam potpisao ugovor, jer je Vojvodina klub mojih snova. U Italiji mi je bilo super, ne bih imao ništa protiv da tamo ponovo zaigram jednog dana, ali sada najpre želim da ostvarim velike uspehe sa Vojvodinom, za početak, da u predstojećoj sezoni budemo među prve tri ekipe na tabeli", zaključio je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.