Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 21:37

Crnogorski Knez Jovetić presudio Mecu: Penal rulet pokazao na Monakovu stranu

Habib Maiga tragičar

Niko Kovač je majstor za kup takmičenje. Hrvatski stručnjak je doneo Ajntrahtu iz Frankfurta pehar najmasovnijeg takmičenja posle 30 godina, a Monakov san o osvajanju Kupa Francuske i dalje živi. Teže nego u ligi, ali jedino što se pamti jeste da su Kneževi preskočili Mec i prošli u četvrtfinale. Na penale, a odlučujući je realizovao Stevan Jovetić – 0:0 (5:4)

Nisu Kneževi uspeli da pronađu put do gola u regularnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toku utakmice, ali su sa kreča bili nepogrešivi. Nazivaju mnogi jedanaesterce “penal lutrijom”, ali nije nikakva sreća kada svih pet penaldžija zatrese mrežu.

U penal seriji je Stevanu Jovetiću pripalo da puca peti penal, pogodio je doneo veliku radost navijačima. Kovačev čovek od poverenja je crnogorski reprezentativac, oslanja se na njega u svim bitnim trenucima i nikada nije zažalio. Nepogrešivi su sa kreča bili i Ben Jeder, Foland, Sidibe i Fabregas, a za Mec je jedini neprecizan bio Habib Maiga.

Evidentno je da Mec ne leži Monaku, ali samo u Kupu Francuske. Pre dve godine su eliminisali Kneževe, sada se četa Nika Kovača provukla i mašta o duploj kruni. U ligi je Monako lako izašao na kraj sa Mecom, rutinski je rešio taj meč u svoju korist pre nekoliko dana (4:0).

KUP FRANCUSKE - OSMINA FINALA

Utorak

Monako - Mec 0:0, 5:4 na penale

Sreda

16.45: (8,50) Sedan (4,50) Anže (1,40)

18.45: (9,50) Saumur (4,90) Tuluz (1,35)

18.45: (8,50) Voltižur (4,50) Monpelje (1,40)

Četvrtak

19.00: (10,00) Red Star (5,50) Lion (1,30)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.