Crnogorcima već ide voda na usta: Antonija Mišura pojačava Budućnost! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorcima već ide voda na usta: Antonija Mišura pojačava Budućnost! (VIDEO)

Jedna od najlepših košarkašica na svetu pojačaće tim iz Podgorice na kraju ove sezone

Podgoričani će imati dobar, da ne kažemo ogroman, razlog da od narednog leta budu redovni na utakmicama košarkašica Budućnosti. Naime, kako prenose „Vijesti“ uprava crnogorskog šampiona uspela je da angažuje jednu od najlepših košarkašica na planeti Antoniju Mišuru.

Hrvatska reprezentativka je trenutno član francuskog Tuluza! Timu iz Podgorice priključiće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se na kraju ove sezone. Biće to kapitalno pojačanje za Budućnost, jer rasni plejmejker u Francuskoj ove godine prosečno postiže 13,8 poena po meču.

Košarkašica zanosnog stasa i lanđeoskog lica privlačila je pažnju na svim velikim takmičenjima na kojima je učestvovala. Što bi naš narod rekao- voli je kamera. A od juna će je voleti i Podgoričani.



(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

GROBARI SPREMITE SE: Najlepša košarkašica na svetu i fan Crvene zvezde igra protiv Partizana (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2015

Zvanično najlepša sportiskinaj u Hrvatskoj i jedna od najlepših košarkašica sveta Antonija Mišura potpisala je ugovor sa ekipom Budućnosti, što znači da će sa Podgoričankama početkom februara doći u Beograd i igrati protiv Partizana u regionalnoj ligi.. . To će biti prava poslastica za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.