Crnogorci pali u Francuskoj sa 69 kilograma kokaina vrednim 2,5 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci "pali" u Francuskoj sa 69 kilograma kokaina vrednim 2,5 miliona evra

Pet crnogorskih državljana uhapšeno je u Francuskoj, nakon što je policija u njihovom automobilu pronašla 69 kilograma kokaina, vrednog oko dva i po miliona evra.

Prema pisanju francuskog dnevnika "Le point", policajci su očekivali da Crnogorci švercuju oružje, ali su, ipak, pronašli kokain, prenosi CdM.me.

Kako se navodi, policija je zaustavila automobil, kojim su se uhapšeni vraćali iz Španije, i nakon nekoliko sati pretresa pronašla 69 kilograma kokaina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u pakovanjima od po kilogram u tajnom bunkeru u vozilu.

Među uhapšenima je vođa kriminalne grupe i jedna žena.

Nakon akcije pretresene su kuće osumnjičenih, u kojima je francuska policija zaplenila četiri luksuzna automobila, dva skupocena sata i 40.000 evra.

Francuski list navodi i da je ta banda bila u fokusu pažnje policije jer je bila veoma aktivna u Parizu, Španiji i na Balkanu.

Očekuje se i da nadležni zaplene nekretnine vredne oko 500.000 evra, koje su, kako se sumnja, uhapšeni stekli kriminalnim aktivnostima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorci uhapšeni u Francuskoj sa 69 kilograma kokaina

Izvor: B92, 28.Maj.2018

Pet crnogorskih državljana uhapšeno je u Francuskoj nakon što je policija u njihovom automobilu pronašla 69 kilograma kokaina, vrednog oko dva i po miliona evra..Prema pisanju francuskog dnevnika "Le point", policajci su očekivali da Crnogorci švercuju oružje, ali su, ipak, pronašli kokain, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.