Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021, 23:36

Crno-beli žale za ispuštenim šansama: Zaslužili smo da postignemo još gol ili dva

Neiskorišćene šanse u prvom planu

Partizan je na evropskoj premijeri prikazao veoma dominantnu igru, međutim niz šansi kao plod ofanzive nije bio dovoljan za više od minimalne pobede (1:0), a upravo prouštene prilike bile su rezlog za pomešane emocije crno-belih neposredno nakon utakmice.

"Dobro smo odigrali, imali smo pet-šest stopostotnih šansi i jedina zamerka je što ih nismo pretočili u golove. Momci su dali sve od sebe i čestitam im, nedostajali su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo pogoci, ali idemo sa pozitivnim rezuzltatom na revanš. Okrećemo se sledećoj utakmici i mislimo o narednom rivalu", rekao je Aleksandar Stanojević.

Sa strategom Partizana saglasan je bio i strelac pobedonosnog pogotka Lazar Marković.

"Igrali smo pred našom publikom i zaslužili da damo još gol ili dva. Idemo u goste da overimo plasman u narednu fazu gde nas verovatno očekuje Soči, veoma dobra ekipa. Okrećemo se rivalu u prvenstvu", kazao je Marković.

Slobodan Urošević naglasio je zadovoljstvo zbog podrške sa tribina posle više od godinu dana.

"Puno mi je srce. Posle dužeg vremena igrali smo na našem stadionu uz publiku. Zadovoljan sam kako smo grali, ali ostaje žal što nismo iskoristili još neku od prilika. Na revanš idemo sa pristupom kao da je bilo 0:0", rekao je defanzivac crno-belih.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.