Crno-beli se naoštrili - Partizanu dovoljno poluvreme, nek se spreme Turci! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crno-beli" se naoštrili - Partizanu dovoljno poluvreme, nek se spreme Turci! (video)

Večerašnja igra u drugom poluvremenu može da hrabri "grobare" pred neke veće izazove.

Fudbaleri Partizana ostvarili su plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su na domaćem terenu savladali Konas Ki sa 3:0 (ukupno 4:0).

Od samog početka meča bilo je jasno kakvu ćemo sliku gledati u Humskoj - pravu opsadu gola Velšana.

Imali su gosti sreće u nekoliko navrata tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog poluvremena, a najbliži pogotku bio je Umar Sadik.

Nigerijac je najbliži golu bio već u devetom minutu kada nije uspeo da savlada golmana u situaciji "jedan na jedan" nakon dodavanja Tošića.

Sadik je pretio još u dva navrata, ali nije imao sreće.

Ipak, sve se vratilo ekipi Sava Miloševića koja je uspela da probije bunker gostiju u 54. minutu kada je proradio tandem Tošić-Suma nakon čega je bivši fudbaler CSKA Moskve zatresao mrežu rivala.

Nije se dugo čekalo na još dva pogotka, dvojica rezervista su rešila svaku dilemu.

Prvo je Ognjen Ožegović pogodio u 70, da bi se tri minuta kasnije u strelce po prvi put u seniorima Partizana upisao i talentovani Filip Stevanović.

Mogli su "crno-beli" da ostvare i ubedljiviju pobedu pošto je odličnu priliku propustio Sadik, međutim čini se da je 3:0 bilo po meri svih na tribinama u Humskoj.

Partizan će u narednom kolu kvalifikacija odmeriti snage sa Malatijom koja je uspela da savlada Olimpiju sa 1:0.

Prvi meč igra se narednog četvrtka u Beogradu od 21 sat, dok je revanš u Turskoj na programu sedam dana kasnije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VIDEO: Partizan - Konas Ki 3:0

Izvor: Mondo, 01.Avg.2019

Pogledajte golove Tošića, Ožegovića i Stevanovića za prolazak Partizana u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Konas Ki se branio i branio i uprkos tome primio je tri gola, dok Partizan čeka sada drugačiji tip meča protiv Malatije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.