Crno-beli ne staju, Partizan dogovorio novo pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli ne staju, Partizan dogovorio novo pojačanje! (video)

Ovoga puta u ofanzivi.

U Humskoj žele što pre da obave najveći deo posla u letnjem prelaznom roku, kako bi šef struke Savo Milošević na početku priprema imao što jasniju sliku oko spiska igrača kojima će moći da raspolaže u novoj sezoni.

Prva pojačanja su već na vidiku.

Preneli smo jutros da je mladi štoper Dominik Dinga blizu potpisa, s obzirom da mu ističe ugovor sa ruskim Uralom, a ''Telegraf'' tokom prepodneva donosi još jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vest, o novom potencijalnom pojačanju koje je ''pred vratima'' Humske.

U pitanju je krilni napadač Rada Aleksandar Lutovac, koji tokom proleća nije odigrao nijedan meč, zbog spora koji ima sa klubom u vezi sa neisplaćenim zaradama.

Ugovorom je vezan do kraja ove godine, ali s obzirom da je pokrenut postupak na Arbitražnoj komisiji, velike su šanse da već ovog leta Lutovac postane slobodan igrač.

Crno-beli to žele da iskoriste, s obzirom da se radi o perspektivnom igraču, sa iskustvom iz mlađih reprezentativnih selekcija.

Poslednju takmičarsku utakmicu za Rad osigrao je u decembru, zanimljivo baš protiv Partizana koji je taj meč na Banjici dobio sa 3:0.

Lutovac je, zaključno sa tom utakmicom, jesenas odigrao 18 mečeva za Rad, uz po jedan gol i asistenciju.

-
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crno-beli ne staju, Partizan dogovorio novo pojačanje!

Izvor: OkRadio.rs, 28.Maj.2019

U Humskoj žele što pre da obave najveći deo posla u letnjem prelaznom roku, kako bi šef struke Savo Milošević na početku priprema imao što jasniju sliku oko spiska igrača kojima će moći da raspolaže u novoj sezoni. Prva pojačanja su već na vidiku.   Već je objavljeno da je mladi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.