Crni rekord, posle samo 111 dana Milan ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni rekord, posle samo 111 dana Milan ima novog trenera!

Toliko je potrajao Marko Đampaolo koji je upravo smenjen. Poznat i naslednik...

Na kraju, kako se i pretpostavljalo, iako je pobedio u Đenovi, Marko Đampaolo nije preživeo, loše partije, sukobi sa Bobanom su otvorili front i bitku u kojoj nije imao šanse.

Nije koristio pojačanja, igrači koji su prošle godine nosili tim delovali su bledo, pa je posle 111 dana razrešen dužnosti. Naravno, nije dao ostavku, ima ugovor na dve godine, dva miliona neto, pa će svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uživati u odmoru i novcu.

Njegov prvi boravak u velikom klubu je neslavno završen.

Na scenu će Stefano Pioli. Spaleti ne može da se oslobodi ugovora sa Interom koji mu duguje 10 miliona do kraja sledeće sezone, neće se odreći tog novca, uostalom kad je smenjen u Zenitu sedeo je do kraja ugovora u Sankt Petersburgu i uzeo sav novac.

Inter mu je nudio samo tri plate kao odštetu, dakle oko milion evra, jasno da je on odbio ponudu i ostaće na platnom spisku.

Dakle, Milan nije imao drugo rešenje, Pioli je vodio Lacio, Fiorentinu i Inter manje od godinu dana, sa promenjivim uspehom, on je respektabilan trener, ali daleko od ambicija koje ima Milan.

A opet, po dolasku u Inter zaustavio je pad kluba, stabilizovao ekipu, mada je imao neuporedivo jači tim na raspolaganju. Detalji dogovora sa Piolijem biće poznati tokom popodneva i večeri. Pominje se mogućnost da Italijan potpiše ugovor do kraja sezone, što bi bio najmanji rizik za Milan, a da ako ostvari ciljeve, obaveza bude produžena na još jednu godinu.

Šta su ti ciljevi, videćemo, Milan će teško sa ovim timom do top 4, mada su samo četiri boda od Napolija, imaju ukupno devet, tri pobede i četiri poraza u sedam kola.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.