Crni mart Đukićevog Valjadolida, Osasuna odnela ceo plen!

Izvor: Blic, 31.Mar.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni mart Đukićevog Valjadolida, Osasuna odnela ceo plen!

Fudbaleri Valjadolida poraženi su na svom terenu od Osasune sa 3:1 u prvom meču nedeljnog programa 29. kola Primere.

Miroslav Đukić će što pre želeti da zaboravi mečeve u martu, jer njegov Valjadolid nije slavio ni na jednoj od četiri utakmice.

Posle teškog poraza od Sosijedada (4:1) i reprezentativne pauze puleni srpskog trenera su prikazali još jednu bledu partiju, pa je Osasuna odnela sva tri boda sa "Hoze Zorilje".

Iako je Valjadolid poveo autogolm >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rubena u 11. minutu, njihovi napadi su se završavali na šesnaestercu gostiju iz Pamplone koji su u drugom poluvremenu zaigrali kao preporođeni.

Posebno je raspoložen bio Kike Sola koji je režirao preokret sa dva gola, od čega je drugi dao glavom iako je bio okrenut leđima mreži rivala. Tačku na trijumf od 3:1 stavio je De las Kuevas tako što je realizovao kontru posle greške Alberta Ramosa.

Primera, 29. kolo:

Subota:

Rajo Valjekano - Malaga 1:3 (1:1)

(Piti 31 - Veligton 21, Baptista 55, Morales 86)

Selta - Barselona 2:2 (1:1)

(Insa 39, Oubina 89 - Teljo 44, Mesi 73)

Saragosa - Real Madrid 1:1 (1:1)

(Rodri 6 - Ronaldo 39)

Levante - Sevilja 1:0 (1:0)

(Garsija 40)

Nedelja:

Valjadolid - Osasuna 1:3 (1:0)

(Ruben 11 a.g. - Sola 50,60, De las Kuevas 69)

17:00 Majorka - Deportivo

19:00 Espanjol - Sosijedad

21:00 Atletiko Madrid - Valensija

Ponedeljak:

20:00 Atletik Bilbao - Granada

22:00 Betis - Hetafe

Povezane vesti: "Fenjeraš" Osasuna otela bod Murinjovim pulenima, Soldado oživeo Valensiju! Đukićev Valjadolid odneo bodove iz Osasune, Bilbaov beg iz zone ispadanja Đukić i Rukavina slavili protiv Obradovića, Deportivo pobedom obeležio povratak u Primeru

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osasuna razbila Đukićev Valjadolid, remi Atletika i Valensije

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Mar.2013

Valjadolid je bio favorit protiv Osasune, iz više razloga. Ekipa koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Miroslav Đukić je bolje plasirana, igrača je na domaćem terenu, a gosti u prethodna tri susreta nisu osvojili ni bod.. Ipak, sada su stigli do sva tri i to kladioničarski rečeno „iz keca...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Poraz Valjadolida, Đukić ljut na ekipu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2013

Fudbaleri Valjadolida poraženi su na svom terenu od Osasune sa 1:3, dok je Deportivo zabeležio prvi trijumf na gostovanju i to protiv Majorke sa 2:3, u mečevima nedeljnog programa 29. kola španske Primere...Izgubili smo loptu, pamet i utakmicu, to ne sme više da se dešava - Miroslav Đukić.. ..Trener...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.