Crni dani Panatinaikosa – najlošiji u poslednjih 26 godina

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 18:30

Crni dani Panatinaikosa – najlošiji u poslednjih 26 godina

Košarkaši Panatinaikosa prolaze kroz težak period.

Sumorna kampanja 2022/23 za Panatinaikos iz Atine je upravo postala gora.

Nakon prevremenog eliminacije Zelenih iz plej-ofa Evrolige i poraza od Albe Berlin na OAKA-i koji bi ih mogao gurnuti niže na tabeli, tim koji trenira Hristos Serelis dostigao je još jednu negativnu stvar.

Poraz Panatinaikosa od Peristerija rezultatom 89:86 u nedelju popodne nije se mnogo promenio u pogledu pozicije Zelenih na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grčke lige, pošto je prvo mesto već dugo rezervisao Olimpijakos iz Pireja.

PAO je trebalo da završi drugi bez obzira da li će pobediti ili izgubiti utakmicu protiv tima Vasilisa Spanulisa.

Ipak, ovo je bio šesti ukupni poraz Panatinaikosa u regularnoj sezoni grčke lige 2022/23, što je najgori rezultat od 1996/97 sezone i tada su sa 18-8 bili iza AEK-a i Olimpijakosa sa 21-5.

Od tada ni u jednoj sezoni nisu imali preko pet poraza u domaćem šampionatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.