Crna Gora traži novog selektora, prihvaćena ostavka Luke Pavićevića

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora traži novog selektora, prihvaćena ostavka Luke Pavićevića

Predsedništvo Košarkaškog saveza Crne Gore prihvatilo je ostavku selektora Luke Pavićevića, prenose podgoričke Vijesti.

Pavićević je ponudio ostavku posle neuspeha na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a prihvaćena je i ostavka selektora mlade reprezentacije Mihaila Pavićevića, pošto je njegov tim ispao u B diviziju.

"Predsedništvo je odalo priznanje dosadašnjem selektoru za profesionalan i bespoštedan rad sa reprezentacijom. Istaknuto je da je rezultatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skor ukupnog Pavićevićevog rada 16 pobeda u 21 reprezentativskoj utakmici nedvosmislena potvrda uspešnosti i posvećenosti selektora. Saglašavajući se, ipak, sa ocenom selektora da iza svakog neostvarenog cilja treba da slede potezi koji će otvoriti prostor za promene i dodatnu mobilizaciju u ovoj sportskoj federaciji, Predsedništvo je prihvatilo odluku Luke Pavićevića o napuštanju kormila reprezentacije", saopštio je KSCG.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.