Crna Gora pala u četvrtoj četvrtini protiv Argentine

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora pala u četvrtoj četvrtini protiv Argentine

Košarkaška reprezentacije Argentine pobedila je Crnu Goru 85:77, u drugom meču na pripremnom turniru u Francuskoj.

Selektor Crnogoraca Zvezdan Mitrović promešao je sastav u odnosu na prethodni duel, a meč su preskočili Bojan Dubljević i Nikola Ivanović.

Dobro se Crna Gora držala 30 minuta, ali kao i u četvrtak u poslednjem periodu je rival dao veliki broj poena i obezbedio pobjedu.

Petar Popović je jedini igrao preko 30 minuta, a bio je najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 13 poena. Nikola Vučević je uz 11 poena imao devet skokova, a Nemanja Radović uz isti poenterski učinak uhvatio je šest lopti. Po devet poena su ubacili Aleksa Popović, Sead Šehović i Marko Todorović (sedam skokova).

Gabriel Dek bio je najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 23 poena, dok je Fakundo Kampaco imao 21, uz šest skokova i šest asistencija.

U trećem meču u Francuskoj Crna Gora igra u subotu od 18 sati protiv Brazila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.