Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 13:54

Čović o novom treneru i igračkom kadru: Stabilni smo, biće novog selektiranja

Malo toga konkretnog od prvog čoveka Zvezde

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, govorio je na konferenciji za medije o različitim temama koje interesuju pristalice crveno-belih.

Naravno, sve interesuje ko će biti novi trener, a Čović ovoga puta nije želeo da ulazi u pojedinosti, iako se prethodnih dana Saša Obradović javio kao glavni kandidat.

Kada budemo završili pregovore, imaćemo promociju novog trenera. Do tada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čitam i ja po medijima, doputovao onaj, otputovao onaj. Biće tačno kada mi kažemo. Sve ostalo su spekulacije“, rekao je Čović.

Ugovori igrača? Nekima ističu ugovori poput Bilija Berona, Lorenza Brauna...

Situacija sa igračkim kadrom je vrlo stabilna. Normalno je da igračima ističu ugovori. Praviće se selekcija sa novim trenerom, bićete obavešteni

Zašto su se neki treneri plašili da dođu kada je dolazio Šakota?

Normalno je da kada dolazite u Crvenu zvezdu da imate dozu brige. To nije dolazak na početku sezone, neko je drugi selektirao ekipu, a očekivanja su velika. Zato je postojao strah. Možda je postojao strah oko saradnje, jer ima priča, ali ne bih ulazio u to. Ne treba niko da dolazi ko ne može da nosi pritisak. Razumem taj strah. Apsolutno niko ne treba da dolazi ako ne može da nosi, a i kod nas je tako da ne želimo da ugrozimo karijere mlađih trenera. A Srbija mora da krene da proizvodi mlađe trenere“.

Šakota je govorio i o dolasku u Zvezdu...

Ja sam došao da pomognem i cilj mi je bio i zadovoljstvo da igramo u Evroligi. Teži deo posla je ući u jednu sredinu. Užasan ritam, sedam duplih nedelja, razmišljaš samo kako igrači da se osveže. Prvi motiv je bio kako naći način da se promeni situacija na bolje. Nisam želeo ni da objašnjavam zbog čega ekipa oscilira jer je bilo logično”.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.