Čović i Bolden vodili FMP do bitne pobede

Izvor: RTS, 10.Jan.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović i Bolden vodili FMP do bitne pobede

Košarkaši FMP-a pobedili su kao gosti ekipu Igokee rezultatom 84:74 u okviru 17. kola regionalne Jadranske lige.

FMP je zabeležio svoju šestu pobedu u 17 odigranih kola, kojom se bar na kratko odvojio sa začelja tabele i sada je na deobi osmog mesta sa ekipama Mornara i Zadra, dok je Igokea zabeležila svoj osmi poraz i trenutno je šesta na tabeli.
Goste je predvodio veoma raspoloženi Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Čović, sa 36 postignutih poena, uz čak devet pogođenih trojki i pet asistencija, kao i Jona Bolden, sa 25 poena i 10 uhvaćenih lopti.
Kod domaće ekipe najefikasniji bili su Šibalić sa 17 i Pešaković sa 14 postignutih poena.
U narednom kolu tim iz Laktaša gostuje Budućnosti u Podgorici, dok FMP u Železniku dočekuje ekipu Mornara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čović predvodio FMP do pobede nad Igokeom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2017

Košarkaši FMP-a pobedili su danas u gostima Igokeu sa 84:74, u 17. kolu Jadranske lige...Ovo je FMP-u bila druga uzastopna pobeda i sada su se popeli na deveto mesto tabele. Igokei je ovo bio osmi poraz i sada je na šestom mestu..."Pantere" je do trijumfa predvodio Filip Čović sa 36 poena, pet asistencija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.