Čović: Sve snage usmjeriti na oživljavanje privrede

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Sve snage usmjeriti na oživljavanje privrede

BRČKO - Lider Hrvatske demokratske zajednice /HDZ/ u BiH Dragan Čović izjavio je danas da u Posavini, kao i u cijeloj BiH, sve snage treba usmjeriti na oživljavanje privrede, što u dobroj mjeri zahtijeva političku reorganizaciju zemlje.

"Kao stranka ponudili smo široki program od sedam ključnih odgovora na životna pitanja, gdje je sagledan odnos prema Evropskoj uniji, unutrašnja organizacija BiH, pravna država, a u središtu svega je privreda", rekao je Čović danas u Brčkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
On je podsjetio da je osnova HDZ-ovog političkog programa federalizacija BiH na četiri federalne jedinice, te decentralizacija političke vlasti i realnog sektora.

Čović je danas sa gradonačelnikom Brčkog Antom Domićem obišao nedavno obnovljenu župnu crkvu u hrvatskom naselju Ulice i kapelu u izgradnji u Gornjem Vukšiću u zapadnom dijelu distrikta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.