Čovek zvani crveni karton...

Izvor: Mondo, 17.Feb.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek zvani crveni karton...

Rekorder "liga petice" je Serhio Ramos koji je PONOVO isključen, čak 25. put u karjeri. Zbog prigovora, žestokog starta, učestalih prekršaja ili nečeg trećeg...

Dok se priča o tome da li je žuti karton protiv Ajaksa dobio namerno kako bi "očistio kartone" pred četvrtfinale Lige šampiona, Serhio Ramos će i u Primeri na "hlađenje".

Zbog nediscipline na utakmici protiv Đirone, koju je Real neočekivano izgubio posle preokreta (1:2), prvo je zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opomenu zbog igranja rukom koji je značio da neće igrati u narednom kolu protiv Levantea i da će biti spreman za "El Klasiko", ali se nije završilo samo na tome...

Kapiten "kraljevskog kluba" je dobio još jedan žuti karton na "Bernabeuu" i to nakon pokušanih "makazica" u protivničkom šesnaestercu.

Igrač koji je bio u duelu s njim uhvatio se za lice, a arbitar Kuadra bio je nemilostiv prema Ramosu kome je odmah pokazao i drugi žuti, odnosno crveni karton za ovaj potez, što opet neće uticati na broj utakmica koje će pauzirati, vratiće se protiv Barselone.

Ono što je zanimljivo jeste da je to njegov prvi crveni karton još od decembra 2017. godine, a kažemo "još" zbog toga što mu je ovo rekordni 25. u karijeri.

Od tih 25 isključenja, čak 20 je bilo u Primeri, što je apsolutni rekord ovog takmičenja, dok je rekord u domaćim prvenstvima, kada su u pitanju "lige petice", do sada držao Siril Rol (Liga 1) pošto je bio isključen čak 19 puta.

U Seriji A rekord "drži" Paolo Montero koji je "pocrveneo" 16 puta, Roj Kin je u Premijer ligi isključen 13, a u Bundesu su "najblaži" tako da je Jens Novotni dobio osam crvenih.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.