Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2020, 20:28

Ćorava koka ubola zrno (VIDEO)

Zrno u pravom smislu reči...

I ćorava koka... Znate već nastavak. I ovde se zaista radi samo o zrnu. Mnogi su pomislili da je gostovanje Union Berlina idealna šansa da Šalke konačno upiše pobedu, međutim ništa od toga. Umalo da to bude još jedan poraz, četvrti u sezoni. Spas popularnom klubu doneo je rezervista Gonsalo Pasijensija koji je postavio konačan rezultat nedugo pošto je ušao u igru - 1:1.

Prvi bod u sezoni mogao bi da pokrene četu Manuela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bauma, ali igra definitivno ne obećava. Momci u kraljevsko plavom ponovo su bili slabiji od rivala, u većem delu susreta inferiorni, pa je prvi utisak da Baum tokom ove reprezentativne pauze nije uspeo mnogo toga da popravi.

Union Berlin odigrao je na svom prepoznatljivom nivou, ponovo je najviše i najopasnije pretio iz prekida, međutim do gola je ipak stigao iz igre. Ali iz davno oprobane i uigrane kombinacije. Centrirao je kapiten Kristofer Trimel, a gorostasni štoper Marvin Fridrih znalački iskoristio to što se zadržao u šesnaestercu rivala posle prethodnog kornera.

Igrao se 55. minut...

Odmah po primljenom golu Baum je u igru ubacio Pasijensiju umesto Ibiševića, a šansu je dobio i prvi kreativac tima Amin Arit. Izjednačenje je ipak kreairao Omar Maskarel. Centrirao je Španac iz kornera, Pasijensija se dobro snašao i pronašao "pukotinu" između stative i golmana Uniona Lutea.

Union Berlin u narednom kolu dočekuje Frajburg, dok će Šalke biti na najtežem zadatku posle onog užasnog otvaranja sezone u Minhenu - gostuje Borusiji na Vestfalenu.

Pa ako tokom nedelje Manuel Baum neštodrastično nepopravi u igri, ne piše se dobro Rudarima...

BUNDESLIGA - 4. KOLO

Subota

Augzburg - Lajpcig 0:2 (0:1)

/Anhelinjo 45, Poulsen 66/

Hrajburg - Verder 1:1 (1:1)

/Lajnhart 16 - Fulkrug 25/

Herta - Štutgart 0:2 (0:1)

/Kemf 9, Kastro 68/

Hofenhajm - Borusija Dortmund 0:1 (0:0)

/Rojs 76/

Majnc - Leverkuzen 0:1 (0:1)

/Alario 30/

Bilefeld - Bajern 1:4 (0:3)

/Doan 58 - Miler 8, 51, Levandovski 26, 45+1/

Menhengladbah - Volfzburg 1:1 (0:0)

/Hofman 78pen - Veghorst 85/

Nedelja

Keln - Ajntraht 1:1 (0:1)

/Duda 52 - Andre Silva 45+2/

Šalke - Union Berlin 1:1 (0:0)

/Pasijensija 69 - Fridrih 55/

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.