Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020, 05:33

Čongćing je Peleova omiljena mušterija

Šandong Luneng počinje borbu za peto mesto

Dok se čekaju 8. i 12. novembar i krinisanje novog fudbalskog šampiona u najmnogoljudnijoj zemlji planete, klubovi kineske Superlige koji nisu uspeli da se umešaju u borbu za trofej ili eventualno treće mesto, razigravaju za konačan plasman. Pa će se tako ovog jutra (08.30) za petu poziciju boriti Šandong Luneng i Čongćing timovi čiji dueli poslovično ne donose veliki broj golova. Naravno, u pitanju je prva utakica, a dvomeč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će biti kompletiran 10. novembra.

Na svakom od poslednja četiri međusobna okršaja palo je po dva gola, ali tri puta je sa po 2:0 pobeđeivao Šandong, uz remi 1:1. Sada Maruan Felaini, Gracijano Pele i saigrači žele da nastave da dominiraju nad timom iz istoimenog grada. Golovi se očekuju upravo od 35-godišnjeg italijanskog golgetera kojem je Čongćing omiljena mušterija – bivši fudbaler Sautemptona tresao joj je mrežu šest puta u sedam utakmica, a u poslednja četiri meča, isto toliko puta je matirao golmana plavo-crvenih.

Luneng je prethodno odigrao strašan dvomeč sa Hebeijem završen ukupnim rezultatom 8:5. U prvom duelu bilo je 2:2, istim rezultatom u revanšu rivali su najavili produžetke u kojima je domaćin ekspodirao i sa 4:1 obezbedio borbu za petu poziciju. Lifan je preko penal serije preskočio Šenhuu i uz novo, inspirisano izdanje Alana Kardeka, mogao bi da oteža posao rivalu.

Možda rezulati iz prethodnih mežusobnih okršaja Šandonga i Čongćinga ne obećavaju goleadu, ali prethodnih par mečeva u razigravanju to i te kako nagoveštavaju. A tradicija tvrdi da je mala verovatnoća da će Šandong pretrpeti poraz. Jer u poslednjih 18 mečeva protiv predstojećeg rivala, samo je dva puta izgubio.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U istom terminu (08.30) odigraće se još četiri duela, a najviše pažnje u toj konkurenciji privlači prvi čin borbe za sedmu poziciju između Šangaj Šenhue i Hebeja. U njihovim okršajima godinama unazad sve se vrti oko golova. Sedam puta uzastopno igrali su mečeve sa minimum tri gola, a svaki put zaokružili su tip GG3+. Prosek golova u pomenutih sedam duela im je 4,5. Hebej se nada da će Brazilac Markao biti podjednako raspucan kao u ligaškom delu, koji je završio kao najbolji strelac sa 11 golova. Sada, više nego bilo kada ranije, ekipe nemaju razloga da kalkulišu. Ipak je u pitanju borba za sedmu poziciju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KINA, SUPERLIGA

Razigravanje od 5.-8. mesta

08.30: (3,30) Čongćing (3,35) Šandong (2,10)

08.30: (6,25) Šangaj Šenhua (3,90) Hebej (1,50)

Razigravanje od 9.-16. mesta

08.30: (3,90) Gvagdžu R&F (3,45) Dalijen (1,87)

08.30: (2,10) Henan (3,30) TjanđinTeda (3,30)

Razigravanje od 13.-16. mesta

08.30: (5,20) Đindao (3,70) Šendžen (1,62)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Čungćing je Peleova omiljena mušterija

Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020

Šandung Luneng počinje borbu za peto mesto..Dok se čekaju 8. i 12. novembar i krunisanje novog fudbalskog šampiona u najmnogoljudnijoj zemlji planete, klubovi kineske Superlige koji nisu uspeli da se umešaju u borbu za trofej ili eventualno treće mesto, razigravaju za konačan plasman. Pa će se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.