Čolo juri levog beka, Sikeira i Ansaldi ipak nisu šampionskog kalibra (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čolo juri levog beka, Sikeira i Ansaldi ipak nisu šampionskog kalibra (VIDEO)

Atletiko Madrid ima velikih problema na levoj strani, moraće da odreši kesu na leto...

Kada je prošle sezone posle silnih uspeha Atletika ponuđen novi ugovor Filipeu Luizu, čelnici Jorgandžija su bili gotovo sigurni da to znači jedan problem manje pored ludila oko Dijega Koste i Tiba Kurtoe. Ipak, Filipe je odlučio da ode u Čelsi, a na levoj strani nije ostalo praktično ništa, jer je i Insua pozajmljen Raju. Dovedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su Sikeira i Ansaldi koji ipak nisu uspeli da odigraju na nivou koji bi zadovoljio Simeonea.

Stoga je Argentinac odlučio da na leto pojača poziciju levog beka dovođenjem jednog od tri imena koja je zaokružio. Prvi na listi je „izdajnik“ Filipe Luiz. Brazilac je zaradio Atletiku 20.000.000 evra kada je prešao u Čelsi, a u Londonu nije ni blizu prvog tima zato što je Aspilikueta zacementirao svoje mesto u prvih jedanaest kod Murinja.



Druga opcija na Čolovoj listi je Aleks Sandro iz Porta koji igra sezonu karijere. Otkako je 2011. pojačao Portugalce prelaskom iz Atletiko Paranensea, nije igrao ovoliko dobro. Porto je u četvrtfinalu Lige šampiona, lagano je izbacio ekipu Bazela koja je napila krvi Liverpulu, a jedan od ključnih igrača Zmajeva je upravo Aleks Sandro. Njegova prednost u odnosu na Filipea Luiza jeste što ima 26 godina, tri manje od Čelsijevog fudbalera.



I treća, ali svakako ne i najlošija opcija na listi je Lajvin Kurzava. Francuz ima samo 22 godine, oduševljava igrama u Monaku, ali je jedan od najproblematičnijih igrača Kneževa. Nekoliko puta u karijeri je imao kikseve vezane za ponašanje, a najpoznatiji je onaj kada se nepristojno radovao golu Francuske protiv Šveđana, pa ispao izrazito glup jer je njegova reprezentacija na kraju ispala. Ipak, veliki je potencijal, predviđaju mu blistavu karijeru, a kod Simeonea bi sigurno samo mogao da napreduje.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.